Naar meer impact

Het is mijn ambitie om meer te leren over de verduurzaming van de kartsport en hier ook anderen deelgenoot in te maken. Daarom ben ik naar voren gestapt om op landelijk niveau meer impact te gaan helpen realiseren. Lees hier mijn 8e blog!

Onthulling startnummer

Dit jaar had ik de keuze voor een startnummer, waar ik niet lang over hoefde na te denken. Waarom? Lees hier mijn 7e blog!

Extra pre season test

Op 12 maart werd een extra pre season test georganiseerd op Circuit de Landsard bij Eindhoven. Ik kon hier mijn laatste voorbereidingen treffen voordat we gaan racen… Lees hier mijn 6e blog!

Pre season test

Op 19 februari werd de pre season test georganiseerd op Circuit de Landsard bij Eindhoven. Ik maakte mijn eerste meters van het seizoen… Lees hier mijn 5e blog!

De kart

Dit is de 100% elektrische kart waarmee ik dit seizoen ga racen. Bomvol moderne technologie. Lees hier mijn 4e blog!

Kalender seizoen 2023

De kalender van de Electric Kart Series 2023 is bekend! Met diverse races in België en Nederland. Lees hier mijn 3e blog!

Onthulling helm

Hierbij onthul ik mijn nieuwe helm design voor het aankomende seizoen, met mooie stickers voor mijn drie nieuwe premium partners! Lees hier mijn 2e blog!

Waarom ik de overstap maak

Ik maak de overstap van karten op fossiele brandstoffen naar elektrisch om twee voor mij belangrijke redenen. Lees hier mijn 1e blog!