Premium partners

Spring Racing

Spring Racing is er voor begeleiding op en naast de baan. Ook huur je er diverse ProKarts voor trainingen en wedstrijden.

Belbruc

BelBruc laat ondernemers ondernemen. Hun doel is het beste in organisaties naar boven halen door ondernemers áán in plaats van in hun bedrijven te laten werken.

F1News.NL

F1news.nl brengt het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

partners

Blue Shock Race

Blue Shock Race levert de nieuwste generatie elektrische race karts die in race omstandigheden de prestaties van schakel-karts overtreffen. 

DM Racing

DM Racing is toegewijd aan racen maar met een knipoog naar het milieu. Elektrisch karten is de toekomst!

Scuderia 24/7

Scuderia 24/7 zorgt voor degelijke voorbereiding, afstelling en onderhoud van alle karts

Autostrada Motorsport

Autostrada Motorsport heeft  alles wat met karten te maken heeft. Indoor clinics, races, Rotax Max race-kart verhuur, track support en racekleding in de shop.

CM.COM Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort is de thuisbasis van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en vele race-evenementen en trackdays. Een icoon in de Nederlandse autosport. 

Daily GP.com

Daily GP is online sinds 2002 en brengt je elke dag het beste, snelste en breedste Formule 1 nieuws.

Niesslein Sustainability Partners

Niesslein Sustainablility Partners focust op klimaat en milieu in de wereld van de autosport en daarbuiten. Verken uw weg naar een duurzame toekomst.

Ignition Human Performance

Ignition Human Performance is een netwerk van professionals die prestaties voor bedrijven kunnen verhogen door gebruik te maken vansuccesformules uit de top van de autosport.

Halow

Halow Project is een liefdadigheid in Engeland die jonge mensen met leerproblemen helpt om hun potentieel te benutten door middel van uitzonderlijke persoonsgerichte zorg. 

Frits van Eldik Fotografie

Frits van Eldik Fotografie legt de Formule 1 en andere autosport vast met een creatieve benadering en oog voor detail. 

De Haas Fotografie

De Haas Fotografie staat voor passie en sport. Met Frank ben je verzekerd van haarscherpe foto’s van de actie op het circuit.

De VideoMakers

De Videomakers helpen jou bij het maken van betere video’s. Of je nu zelf gaat filmen, of een filmmaker wilt inhuren, zij helpen je graag met tips en informatie. 

Trail Magic

Trail Magic helpt ondernemers met internet diensten, marketing, vormgeving, DTP, SEO, webdesign en meer.

Airbush Studio Lijnden

Airbrush Studio Lijnden is al bijna 25 jaar een begrip in de racewereld. Strak spuit werk op kart- en autosport helmen. Onder de klanten ook Max en Jos Verstappen.

JOUW LOGO HIER?

Past jouw bedrijf bij de snelheid van karting of sluit jouw visie aan op verduurzaming?

Wordt ook (premium) partner!